Published On: Soare, Noi 10th, 2013

Varga sustine transformarea aerodromului de la Ianca in ferma de legume

* initiativa apartine presedintelui CJ Gheorghe Bunea Stancu * Varga considera ca dezvoltarea acestui proiect va crea multe locuri de munca in zona *

Deputatul PNL de Braila Vasile Varga este de acord si sustine ideea presedintelui CJ Braila de a exploata in scop agricol a celor cateva sute de hectare de teren din zona aerodromului de la Ianca.

 “Aeroportul fiind nefunctional, la ora actuala, trebuie facut ceva cu el. Eu nu stiu care a fost propunerea domnului presedinte Stancu, dar daca sunt acolo sute de hectare de teren disponibile, decat sa stea pamantul nefolosit, sa ramana parloaga, mai bine sa fie lucrat, fie si pentru agricultura. Este o initiativa foarte buna, sa-l dea in concesiune, cineva sa-l ia, sa-l lucreze, sa faca legume sau ce vrea pe el. Si daca face Consiliul Judetean o societate comerciala tot e bine, pentru ca indiferent daca CJ este actionar unic, este tot ca si cum ar fi mediu privat. Societatea aceasta trebuie sa angajeze oameni, vor fi slujbe disponibile, ca sa se lucreze pamantul, deci este foarte bine”, a spus Varga.

Comentarii

comentariu

About the Author

-