Published On: vin, Noi 15th, 2013

Van damme a facut spagatul intre doua camioane in miscare

Share This
Tags

Jean-Claude Van Damme  a fcut spagatul pe doua  camioane aflatein miscare, in cea mai noua reclama la Volvo .El a aratat de multe ori in filmele "Kickboxer" si "Dublu Impact/ Double Impact", ca are o flexibilitate deosebita si un nivel inalt de cunostinte in domeniul artelor martiale. El a demonstrat ca in ciuda faptului ca are  varsta de 53 de ani, ca a ramas la fel de flexibil ca in perioada lui de glorie  si a facut spagatul pe doua camioane aflate in miscare, intr-o reclama  pentru constructorul suedez de automobile Volvo. Cascadoria a fost cat se poate de adevarata si nu au fost folosite artificii computerizate la camerele de filmat.

Denumit "pachetul de muschi din Bruxelles", Van Damme a fost cunoscut imediat dupa ce a jucat in "Soldatul universal" si "Rfuiala dincolo de moarte/ Timecop".Jean-Claude Van Damme a luat lectii de balet si arte martiale – kickbox si karate. Starul a avut parte insa si de dezamagiri in anul 2000  insa  a reusit sa fie apreciat apreciat de critici "JCVD" din 2008, in care a jucat o versiune fictiva a lui.

Jean-Claude Van Damme a mai jucat in "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", un film de actiune in care a jucat alturi de Sylvester Stallone, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger. Urmatorul sau film de actiune este "Enemies Closer", care va avea premiera in Statele Unite in luna decembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-