Published On: joi, Noi 7th, 2013

Urmarit 15 km de politisti. In cele din urma a fost prins

Share This
Tags

Ieri, 6 noiembrie, la orele 19:55, politisti din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila, in timp ce isi desfasurau serviciul de patrulare cu autospeciala din dotare, pe raza comunei Salcia Tudor, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism inmatriculat in municipiul Galati.

Intrucat conducatorul autoturismului a refuzat sa opreasca, continuandu-si deplasarea pe strazile din localitate, politistii au trecut la urmarirea acestuia aproximativ 15 km, pe un drum de pamant.

Din cauza unei explozii produse la una dintre anvelopele masinii, cel in cauza nu si-a mai putut continua deplasarea, autovehiculul fiind blocat de politisti in extravilanul localitatii Gulianca.

La volan a fost identificat H.Ionut, 30 de ani, domiciliat fara forme legale in satul Gulianca, comuna Salcia Tudor, despre care s-a stabilit ca nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Fata de acesta a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fara a poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-