Published On: mar, Noi 5th, 2013

Unui brailean i s-a furat ceasul cu diamante, in valoare de 30.000 euro, de catre doi cetateni straini

Share This
Tags

Hoti de locuinteBraileanul R. Laurentiu in varsta de 50 de ani a reclamat la sectia nr.1 de politie Rurala Calugareni, faptul ca doi cetateni straini i-au sustras din casa un ceas cu diamante in valoare de aproximativ 30.000.

"Politistii Postului de Politie Adunatii Copaceni, din cadrul Sectiei numarul 1 de Politie Rurala Calugareni au fost sesizati de R. L., de 50 ani, din municipiul Braila, ca din locuinta pe care o detine in localitatea Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, i-a fost sustras un ceas cu diamante in valoare de aproximativ 30.000 de Euro, de catre doi cetateni straini", a declarat luni purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu, Cristian Suta.

Politistii efectueaza cercetari asupra a doi cetateni straini care detin o firma de constructii si care sunt banuiti ca au sustras de la locuinta unui client un ceas cu diamante in valoare de aproximativ 30.000 de Euro.

Conform acestuia, in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca partea vatamata a invitat la locuinta sa doi barbati in varsta de 48 ani si respectiv 39 ani, cetateni straini cu resedinta in Romania, pentru a incheia un contract de reabilitare si modernizare a locuintei prin firma acestora. Potrivit Agerpres, dupa plecarea acestora, proprietara a reclamat lipsa din locuinta a unui ceas, cu diamante, pe care il estimeaza ca avand o valoare de aproximativ 30.000 de Euro.

In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat asupra celor doi cetateni straini cu nationalitate turca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-