Published On: lun, Noi 18th, 2013

Trei brailenii au fost acuzati de lovire si violenta

Share This
Tags

* agresorii au fost sancţionaţi contravenţional sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente

Vineri, 15 noiembrie, la orele 17:30, B.Angheluta (19 ani), din comuna Viziru, s-a prezentat la postul de politie comunal si a depus plangere penala impotriva localnicului B.Marian (46 de ani), deoarece acesta l-a lovit cu un obiect metalic peste palme, provocandu-i leziuni care nu au necesitat ingrijiri medicale. Politistii au demarat cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Tot vineri, la orele 22:15,  R.Alexandru (24 de ani), domiciliat in judetul Valcea, a apelat numarul pentru urgente 112 si a reclamat faptul ca, in timp ce se afla pe raza comunei Baraganul, din judetul Braila, a fost victima unei agresiuni. In urma sesizarii, politistii din cadrul Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au desfasurat cercetari si au stabilit ca autorii agresiunii se numesc M.F. (17 ani) si M.Fanica (45 de ani), ambii din localitatea Baraganul. Aflandu-se sub influenta alcoolului si in urma unor discutii contradictorii, acestia l-au lovit cu pumnii si cu picioarele pe reclamant.

Cei doi agresori au fost sanctionati contraventional, conform Legii 61/1991, si in cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.     

Comentarii

comentariu

About the Author

-