Published On: Soare, Noi 17th, 2013

Steven Seagal a decis sa adopte un caine comunitar din centru de protectie a animalelor din judetul Giurgiu

Share This
Tags

* Actorul a dorit sa adopte un caine comunitar pe durata vizitei sale pe meleagurile romanesti

"El susţine adopţiile responsabile, nu pe cele 'din milă' din adăposturi impovizate de unde cetăţenii nu au garanţia unui câine sănătos şi îngrijit, al cărui comportament nu a fost testat, existând astfel riscul ca stăpânii să îl abandoneze înapoi în stradă", aflam din declaratia acestuia.

Dogtown este unul din marile proiecte ale asociatiei Portico. In prezent se gasesc in protectie la centrul zonal Uzunu peste 1400 de caini comunitari, dar acest proiect este in dezvoltare dorind sa ofere spatiu de cazare si persoanelor care le ofera cainilor ingrijire medicala, hrana si adapost.

Actorul Steaven Seagal este nascut pe 10 aprilie in anul 1952. El este in prezent actor, producator si scenarist avand in palmares numeroase filme de actiune de-a lungul carierei sale. Filmele in care a jucat au fost platite cu pana la 923 milioane de dolari pe plan mondial. Este recunoscut ca fiind un activist pentru drepturile animalelor dar si un sustinator al miscarii pentru independenta Tibetului. Actorul a vizitat Romania de mai multe ori in pentru mai multe filme ce au avut loc aici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-