Published On: lun, Noi 18th, 2013

Stancu: “Noi suntem de acord sa fim langa fotbal, in conditiile in care isi fac un ONG, o fundatie, ce vor ei sa faca prin care sa fie finantati”

Share This
Tags

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a reluat vineri problema opririi finantarii echipei de fotbal FC Braila de catre administratia locala. Mai exact, in cadrul conferintei de presa a PSD, alaturi de primarul Aurel Simionescu, acesta a dorit sa reaminteasca faptul ca autoritatile locale nu mai vor sa se implice in zona sportului si ca cei interesati pot interveni oricand la "salvarea echipei".

Totodata, presedintele PSD Braila a afirmat ca in cadrul discutiilor pe care le-a purtat cu membrii echipei de fotbal le-a propus cateva variante pentru solutionarea problemei. "Noi suntem de acord sa fim langa fotbal, in conditiile in care isi fac un ONG, o fundatie, ce vor ei sa faca prin care sa fie finantati. Dar punem si conditii. Noi suntem de acord sa dam fiecarui fotbalist salariul minim pe economie, nu stiu cat e – 8 – 9 milioane -, diferenta insemnand prime de joc. Dar sa facem performanta, nu sa stam la ghiseu sa asteptam sa bage nu stiu cine banii, iar noi sa pierdem acasa cu Bacaul. Cu asta nu sunt de acord", a mai completat sursa citata.

Nici primarul Aurel Simionescu nu s-a aratat incantat de ideea continuarii sprijinirii echipei FC Braila de catre municipalitate. Acesta a venit in completarea sefului PSD afirmand ca a primit recent o vizita din partea fotbalistilor si ca le-a explicat punctul sau de vedere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-