Published On: joi, Noi 28th, 2013

Soare vrea intreruperea campionatului: “Mie mi-e frica si pentru deplasarea de sambata, de la Iasi”

soareTinand cont de prognozele meteo din urmatoarea perioada, 70% dintre echipele din Liga a II-a au cerut Federatiei Romane de Fotbal sa nu se mai dispute cele doua etape programate in luna decembrie. Iar o decizie in acest sens se va lua probabil in aceasta saptamana.

CF Braila este una dintre echipele care au solicitat intreruperea campionatului. "Majoritatea echipelor din Liga a II-a au cerut ca dupa etapa de sambata sa se intrerupa campionatul, CF Braila este una dintre ele. Mie mi-e frica si pentru deplasarea de sambata, de la Iasi, ce facem daca va ninge? Cu toate pregatirile care se fac, intotdeauna prima zapada ii ia pe toti prin surprindere. Se anunta zapezi in toata tara, din punctul nostru de vedere ar fi foarte bine sa nu se mai dispute cele doua etape din decembrie, ne-ar scuti de eventuale evenimente neplacute", a declarat Adelin Soare, presedintele CA al CF Braila.

Potrivit spuselor lui Auras Brasoveanu, reprezentantul cluburilor de Liga a II-a, pana joi Comitetul Executiv de urgenta al FRF va lua o decizie in acest sens.

Comentarii

comentariu

About the Author

-