Published On: Soare, Noi 10th, 2013

S-a triplat numarul de caini comunitari adunati in padocurile Brailei

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, a declarat pentru Infobraila ca activitatea serviciului de ecarisaj este din ce in ce mai mare, iar rezultatul este ca s-a triplat numarul cainilor din adaposturi.

"Avem doua adaposturi. Unul este la Lacu Sarat, care are o capacitate de 350 de capete – si am discutat sa facem si o extindere, pentru ca vrem sa oferim pentru ONG-uri o latura, unde ei sa-si gestioneze propriile boxe. Am discutat cu mai multe astfel de organizatii si le-am spus: *Cat vreti dvs, 2, 3, 4 boxe pe care punem si numele organizatiei* si sa fie cainii ingrijiti de ele. Am zis sa nu facem asa, amestecat, ci sa se vada clar care sunt spatiile unora si care, ale altora. Asa, abia vad si ceilalti, care sunt ai municipalitatii, cum se poate face treaba, daca este mai bine sau mai putin bine, adica sa se poata face si comparatia asta si sa avem in felul acesta si o forma de colaborare, dar si una de control.

Deci padocul din Lacu Sarat are acum in jur de 300 de caini, iar adapostul de la Unirea are o capacitate de 430 de capete si se afla acolo acum 370 de animale. Asadar, fata de acum cateva luni, cand aveam 200-250 de caini in padocuri, acum sunt aproape 700 de caini in adaposturi", a spus Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-