Published On: lun, Noi 4th, 2013

Razie in discotecile din judet

Share This
Tags

In zilele de sambata si duminica, politisti de la Politiile orasenesti Ianca, Faurei si Insuratei si de la sectiile de politie rurala, impreuna cu lucratori din cadrul I.J.J. Braila, au actionat in zonele de competenta pentru prevenirea infractiunilor comise cu violenta si a altor fapte antisociale, la discotecile, cafe-barurile cu program non-stop si pe strazile adiacente unitatilor de alimentatie publica si de invatamant, precum si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave, pe arterele de circulatie din municipiu si judet.

Fortele participante au efectuat controale la 59 de societati comerciale, 27 persoane fizice, 17 asociatii familiale si 14 intreprinderi individuale, au legitimat 266 persoane, dintre care 72 au fost controlate corporal sumar, si au oprit in trafic pentru control 107 autovehicule. De asemenea, au fost controlati 4 paznici sau angajati ai societatilor specializate de paza, cu privire la indeplinirea atributiilor de serviciu stabilite in consemnele posturilor.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, au fost constatate 101 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 24.375 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, Legii 12/1990 (republicata), privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si OUG 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice.

Efective de politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier si sectiilor de politie rurala au desfasurat actiuni pe arterele de circulatie din municipiu si pe drumurile nationale din judet, pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool si a nerespectarii vitezei de deplasare.

Politistii au efectuat 53 de testari cu aparatul etilotest, au constatat 87 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 19.960 de lei, si au retinut in vederea suspendarii doua permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-