Published On: lun, Noi 18th, 2013

Primarul Brailei tine “in priza” firmele de deszapezire

Share This
Tags

* primarul municipiului, Aurel Simionescu vrea sa se asigure ca firmele de deszapezire nu vor fi luate prin surprindere de prima ninsoare

Edilul-sef a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca verificarea cea mai recenta a facut-o duminica, cand a cerut situatia in ceea ce priveste utilajele existente si stocurile de materiale antiderapante: “Sigur ca noi spunem intotdeauna ca suntem pregatiti, ca avem si utilajele. Povestea este ca atunci cand incepe sa ninga, tocmai atunci gasim ca utilajul ala mai facuse nu stiu ce treaba pe undeva, prin alta parte. Am inteles si faptul ca utilajele trebuie sa lucreze, ca n-au de ce sa le tina degeaba, daca au de munca, dar in acelasi timp dotarea lor cu lama in fata si cu sararita in spate dureaza. Si daca incepe sa ninga azi, iar lor le trebuie 12 ore pana sa le monteze, tocmai s-a batut zapada pe care ne chinuim s-o scoatem de pe strazi”.

Simionescu a mai precizat ca, potrivit datelor meteorologice de care dispune, pana la finele lunii noiembrie nu s-au anuntat ninsori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-