Published On: vin, Noi 22nd, 2013

Primaria Braila a decontat costurile centralelor pentru 700 de familii

Share This
Tags

Primaria Braila a acordat sprijin financiar pentru achizitionarea de centrale de apartament pentru 700 de familii debransate fortat de la sistemul de termoficare, dupa ce operatorul local SC CET SA a intrat in faliment.

Primarul de Braila, Aurel Simionescu, a declarat joi, in conferinta de presa, ca pana in prezent au fost depuse 757 cereri pentru ajutoarele de incalzire, din care 705 au fost onorate, 690 dintre solicitanti cumparandu-si centrale, iar 15 convectori.

Consiliul Local Municipal Braila a hotarat acordarea unui ajutor financiar de 1.800 de lei pentru cumpararea unei centrale termice pentru incalzire si apa calda si de 800 de lei pentru procurarea unei surse alternative cu gaz sau energie electrica, in functie de optiunea solicitantului. Operatorul local de termoficare, SC CET SA, a declansat de data de 17 septembrie procedura de faliment, potrivit deciziei luate de Consiliul Local Municipal Braila, care a hotarat debransarea in masa a tuturor abonatilor societatii si acordarea pentru acestia a unui sprijin financiar in vederea achizitionarii de instalatii de incalzit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-