Published On: joi, Noi 7th, 2013

Politistii de la „Urmariri” cauta o femeie data disparuta

Share This
Tags

disparuta FERARU VICTORITA GIANINALa data de 28.10.2013, la orele 12:00, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat F.Ion, 53 de ani, din comuna Galbenu, care a sesizat disparitia sotiei lui, Feraru Victorita Gianina, 37 de ani, in ziua de 27.10.2013, la orele 6:30, din zona Garii CFR Braila, unde se aflau impreuna, iar pana in prezent nu a revenit la domiciliu.

Din primele cercetari a rezultat ca, in dimineata zilei amintite, reclamantul se afla impreuna cu sotia sa in fata autogarii de maxi-taxi, din Braila, si la un moment dat aceasta a plecat din acest loc, afirmand ca merge in Gara CFR, iar de atunci si nu mai stie nimic despre ea. Este posibil ca aceasta sa fie plecata in Italia, la rude. Nu sufera de boli psihice si are asupra ei cartea de identitate.

Semnalmente : inaltimea 175 cm, parul saten, lung peste umeri, vopsit roscat, ochii caprui, fara semne particulare.  Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei : geaca din fas rosu, tricou gri, pantaloni tip blue-jeans, adidasi gri. Cine poate da mai multe informatii despre aceasta este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie ori sa apeleze numarul pentru urgente 112.    

Comentarii

comentariu

About the Author

-