Published On: Soare, Noi 17th, 2013

Politia Rutiera din Braila a scos toate radarele pe sosele

Share This
Tags

* conducatorii auto care obisnuiesc sa apese mai mult decat trebuie pedala de acceleratie, fara a se gandi la pericol, au parte de surprize in acest week-end.

Politistii au iesit la "vanatoare" de soferi vitezomani, toate radarele fiind in actiune pe sosele.  In perioada 15-17 noiembrie, la nivel national se desfasoara actiuni pentru prevenirea si reducerea numarului accidentelor rutiere grave. "Activitatile, la care vor participa atat politisti de la rutier, cat si politisti de ordine publica, se vor concentra pe combaterea excesului de viteza, folosindu-se toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier si de masurare a vitezei de deplasare, instalate pe autospecialele din dotare", a precizat agent principal Camelia Bucur, din cadrul Biroului de Presa al IPJ Braila.

Pentru o calatorie sigura, politistii recomanda soferilor sa circule cu viteza adaptata la conditiile meteo si sa manifeste atentie sporita la ce se intampla in trafic. Inainte de a pleca la drum, conducatorii auto sunt sfatuiti sa se informeze asupra conditiilor de deplasare pe traseul ales, despre conditiile meteo rutiere prognozate pentru zona tranzitata si sa-si echipeze autovehiculul corespunzator.

Cei aflati la volan trebuie sa evite actionarea brusca a sistemului de franare, deoarece autovehiculul poate derapa, si sa foloseasca cu precadere frana de motor atunci cand ruleaza pe un carosabil alunecos.

Comentarii

comentariu

About the Author

-