Published On: Soare, Noi 24th, 2013

Politia a desfasurat activitati pentru combaterea evaziunii fiscale

Share This
Tags

* In principalele centre comerciale en-gross de pe raza municipiului si judetului Braila, pollitistii desfasoara activitati pentru combaterea evaziunii fiscale a produselor din carne, legume fructe si obiecte ornamentale.

Pana in prezent, in Braila, au fost verificate 7 societati comerciale si 11 persoane fizice autorizate, fiind constatate in faza preliminara a cercetarilor 4 infractiuni, dintre care doua de evaziune fiscala si doua alte infractiuni, prejudiciul total creat prin comiterea acestora fiind de 505.836 de lei. De asemenea, au fost aplicate 10 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.520 de lei.

In cadrul acestei actiuni nationale, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigarea Fraudelor, si cu sprijinul Directiei de Ordine Publica si Directiei Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, aproximativ 8 ofiteri de investigarea fraudelor actioneaza in fiecare zi, la nivelul judetului Braila, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare cu legume, fructe, produse din carne si obiecte ornamentale pentru sarbatorile de iarna.

Comentarii

comentariu

About the Author

-