Published On: lun, Noi 25th, 2013

PDL Braila atrage atentia asupra unei societati comerciale dubioase

PDL Braila atrage atentia opiniei publice asupra proiectului aprobat in ultima sedinta  ordinara a Consiliului Judetean Braila, prin care  a fost infiintata SC ROCREATIV TRADE SRL, societate comerciala cu capital integral al CJ Braila, care are ca domeniu principal de activitate dezvoltarea imobiliara, prin care intelegem si administrarea patrimoniului CJ Braila.

Prin acest proiect se doreste valorificarea activelor fara consultarea prealabila a consilierilor judeteni. Mentionam ca prin legea descentralizarii asumata de guvern, foarte multe active au intrat in administrarea CJ Braila, ca de exemplu: aproximativ 8000 ha luciu de apa, un hotel, o sala de sport, Casa Agronomului, tabara Blasova, DSP, etc. Multe imobile sunt  deja in administrare: Palatul Administrativ, Sala Polivalenta,  Palatul Tineretului, etc.

Au fost incalcate: Legea 51/2006- Legea serviciilor comunitare de utilitati publice deoarece expunerile de motive nu fac referire la nicio norma din acestea precum si Legea 281/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-