Published On: mar, Noi 12th, 2013

O duba a politiei a facut zob masina unui galatean

politia_accidentLocuitorii din zona Piata Mare au fost treziti in aceasta dimineata de zgomotul produs de izbitura dintre o duba a Politiei si un autoturism de teren, care s-au ciocnit la intersectia strazilor Grivitei cu 1 Decembrie 1918. Potrivit primelor cercetari, soferul unui Wolksvagen condus de un barbat in vasrta de 55 ani din Galati  nu a respectat semnificatia indicatorului “cedeaza trecerea”, a patruns in intersectia amintita si a fost  tamponat de o masina a Politiei care circula regulamentar pe un drum cu prioritate.

 “Eu m-am asigurat cand am intrat in intersectie si am intrat in intersectie in momentul acela a aparut masina de politie care ne-a lovit”, a declarat galateanul, insa sotia acestuia sustine ca vina ar apartine si politistului de la volanul dubei, care, in opinia ei, circula cu foarte mare viteza: “El nici nu a pus frana, nu se vede nimic. Au intrat in plin, noroc ca este masina buna ca altfel eram morti. Este vina noastra ca spune ca nu ne-am asigurat, dar fiind semaforul intermitent si ei trebuiau sa mai micsoreze viteza, nu sa intre cu 100 in noi”.

In urma accidentului, politistul de la volan a fost transportat de colegi la spital unde i s-a stabilit diagnosticul de contuzie coloana cervicala.

“Din primele cercetari efectuate la fata locului reiese faptul ca soferul autoturismului Wolksvager Tiguan circula pe strada Grivita dinspre strada Calea Galati catre Calea Calarasilor, iar la intersectia cu str 1 Decembrie 1918 nu respecta semnificatia indicatorului cedeaza trecerea, patrunde in intersectie si se tamponeaza cu autospeciala de politie care circula pe str Republicii de la Bulevardul Dorobantilor catre Bulevardul Al. I. Cuza .Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a declarat agetul sef adjunct Fanel Podaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-