Published On: mar, Noi 12th, 2013

O avocata a fost batuta de o clienta nemultumita

O avocata a Baroului Bucuresti a fost batuta si amenintata de una dintre cliente sale, pe motiv ca membra Baroului ar fi avut ”atitudinea de aparator intr-o cauza civila”. Agresoarea a fost trimisa in judecata si risca pedeapsa cu inchisoarea.

Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a trimis-o in judecata pe numita Teodora Lica, din satul Lanurile, comuna Viziru, pentru savarsirea a doua infractiuni pentru care risca pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Dupa intamplarea petrecuta in luna iulie 2013 intr-un supermarket Kaufland din Braila, avocata Viorica Mocanita a scos certificat medico-legal si s-a constituit parte civila in viitorul proces cu suma de 10.000 de lei. Conform certificatului medico-legal eliberat de Serviciul de Medicina Legala Braila, avocata agresata a prezentat leziuni ce au necesitat 3-5 zile de ingrijiri medicale si care s-au produs ”prin lovire cu corpuri dure si comprimare cu mana”. Totodata, in certificatul eliberat de medici se precizeaza si ca amenintarile pe care agresoarea i le-a adresat avocatei au dus la o ”stare emotionala puternica, plans facil si tulburari de concen

Comentarii

comentariu

About the Author

-