Published On: sâm, Noi 9th, 2013

HANDBAL: Nivelul Dunarii astazi a fost mai mare decat cel al Marii Negre

HC Dunarea Braila a bifat astazi victoria cu numarul 6 din campionatul Ligii Nationale de Handbal, importiva echipei Universitatea Neptun Constanta si a acumulat 18 puncte inainte de ultimul meci din acest an.

Echipa gazda a condus pe tot parcursul meciului, punand mari problem echipei din Constanta in incercarea de a inscrie. Sistemul de apararea 5 plus 1 a functionat foarte bine pentru Braila, oaspetele reusind sa mentina echilibrul pe tabela doar in primele 10 minute ale meciului. Datorita unuei evolutii foarte bune in atac a Alinei Czezci si in aparare a Nicoletei Esanu, tabela arata la pauza 13-5 pentru gazde.

In cea dea doua repriza, constantencele au redus din diferenta, dar nu au resusit sa se apropie la mai mult de 6 goluri. De remarcat si faptul ca antrenorul Cristian Preda a rulat intreg lotul – lucru pe care trebuia sa-l faca ïnca de la venirea lui pe banca "Dunarii, fiecare jucatoare participand efectiv la aceasta victorie.

Rezultatul final a fost 24-19, echipa din Constanta ramanand cu o singura victorie din 8 partide disputate. HC Dunarea Braila va avea urmatorul meci in deplasare la Rimnicu Valcea in data de 16 noiembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-