Published On: sâm, Noi 2nd, 2013

Nazare ii solicita in scris lui Simionescu sa spuna unde sunt banii de maidanezi

Share This
Tags

Deranjat de faptul ca primarul Aurel Simionescu nu i-a raspuns la intrebarile adresate in mod public in legatura cu problema câinilor comunitari, parlamentarul Alexandru Nazare a  depus la Primarie o solicitare scrisa, in baza Legii 544/2001, privind informatiile de interes public. Acesta i-a cerut edilului sa il informeze in legatura cu  fondurilor cheltuite de Primaria Municipiului Braila, inclusiv prin serviciile si institutiile in subordonarea sau coordonarea sa, pentru strângerea câinilor comunitari de pe strazi, sterilizarea si adapostirea lor in perioada iulie 2008 – noiembrie 2013 si altele.

"Stimate domnule Primar Aurel Simionescu,
Prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind informatiile de interes public. Având in vedere ca nu ati dat curs cererilor mele publice din ultimele 2 luni, prin care solicitam informatii de interes public pentru cetatenii municipiului Braila, ma vad nevoit sa utilizez acest instrument legal conferit de prevederile Legii 544/2001 pentru a intra in posesia respectivelor informatii. Prin urmare, doresc sa imi transmiteti urmatoarele informatii in termenul legal presupus de aceasta lege:
Care este totalul fondurilor cheltuite de Primaria Municipiului Braila, inclusiv prin serviciile si institutiile in subordonarea sau coordonarea sa, pentru strângerea câinilor comunitari de pe strazi, sterilizarea si adapostirea lor in perioada iulie 2008 – noiembrie 2013?
Care au fost firmele contractate de Primaria Municipiului Braila, inclusiv prin serviciile si institutiile in subordonarea sau coordonarea sa, pentru serviciile mai sus mentionate?
Care este valoarea fiecarui contract incheiat pentru asigurarea respectivelor servicii? Doresc sa imi puneti la dispozitie si copii ale acestor contracte.
Care au fost rezultatele incheierii acestor contracte in termeni de: numar total câini sterilizati, numar total câini adapostiti? 
Au existat incalcari ai termenilor contractuali de catre aceste firme sau de catre Primaria Municipiului Braila? Daca da, va rog sa imi prezentati o situatie a acestor litigii si o situatie prinvind demersurile facute de Primaria Municipiului Braila pentru recuperarea eventualelor prejudicii in perioada iulie 2008-noiembrie 2013.
Mentionez ca sunt dispus sa platesc taxele aferente serviciilor de copiere a documentelor solicitate", se arata in solicitarea lui Alexandru Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-