Published On: joi, Noi 7th, 2013

Nazare a depus o initiative legislativa care ii ajuta pe datornicii la intretinere

Share This
Tags

alexandru-nazareDeputatul PDL , Alexandru Nazare, a depus o initiativa legislativa care ii priveste pe cetatenii cu venituri mici, care de-a lungul timpului au acumulat datorii la intretinere. Acesta le cere parlamentarilor USL sa sustina aceasta initiativa atat pentru braileni cat si pentru ceilalti cetateni.

“Am depus o initiativa legislativa asa cum am promis, privind persoanele vulnerabile, cu venituri mici care au acumulat datorii la intretinere. Am propus ca din momentul adaptarii, timp de sase luni, persoanele a caror venituri nu depasesc 1000 de lei pe membru de familie, sa poata sa plateaasca datoria de baza si sa fie scutiti de la plata penalitatilor. In acest fel, furnizorii de servicii vor beneficia de pe urma lichiditatilor primite si vom avea si ocazia de a reusi sa transam aceasta problema a brailenilor care au aceste datorii. Aceasta initiativa vine in sprijinul problemelor pe care le intampina in acest moment primaria si le cer parlamentarilor USL sa o sustina atat pentru Braila cat si pentru alte orase din tara care au nevoie de o astfel de facilitate”, a declarat Nazare.

Deputatul PDL considera ca statul Roman poate sa fac un minim efor si  ca aceasta initiativa legislativa sa mearga mai departe.

“Daca Guvernul USL sterge peste 250 de milioane de lei de la CFR Marfa, niste zeci de milioane de la Posta Romana, daca prin rectificarea deja anuntata mareste capitalul social la CFR Calatori cu 400 de milioane, daca aceste companii de stat primesc bani si sunt iertate de datorii si de penalitati atunci sa faca statul roman acest efort minim ca prin aceasta initiativa legislativa sa ajutam si familiile vulnerabile”, a incheiat Nazare.

Alexandru Nazare a mai accentuat faptul ca nu incurajeaza neplata datoriilor, insa prin aceasta initiativa legislativa incearca sa le ofere acestora o facilitate realista oferindu-le o solutie in aceasta problema.

Comentarii

comentariu

About the Author

-