Published On: Soare, Noi 3rd, 2013

Karaoke star – vedeta pentru o zi – editia a IX-a

Share This
Tags

karaoke-2013In perioada 14-15 noiembrie 2013, la Casa Tineretului, cu incepere de la orele 18.00, incepe cea de-a IX-a editie a concursului de interpretare muzica usoara,  "Karaoke Star – Vedeta pentru o zi".

Concursul de tip Karaoke se desfasoara pe doua sectiuni, muzica populara si muzica usoara, varsta de participare fiind de minim 16 ani.

Inscrierile au loc la Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu", str. Marasesti nr.1 si la Casa “Petre Stefanescu Goanga”, Piata Poligon Nr. 2, pana pe data de 13 noiembrie 2013, ora 14.00. Nu conteaza localitatea de domiciliu a concurentilor, acest concurs avand scopul de a descoperi talente din municipiul si judetul Braila, dar si din alte localitati din tara.

Concurentii vor interpreta piesele in acompaniamentul Formatiei "Orfeu". Prima strofa va fi interpretata de formatie, iar cea de-a doua strofa de catre concurent, in acompaniamentul formatiei.

Organizatorii au pregatit premii atractive atat pentru concurenti, cat si pentru spectatori. Se vor castiga laptop-uri, LCD-uri, tablete, DVD-uri, camere foto. In ultima seara de concurs, fiecare spectator va primi un talon care trebuie completat si introdus intr-o urna. Vor fi premiati 12 spectatori.

Pe parcursul celor doua zile de concurs telespectatorii pot suna la un numar de telefon inscris pe ecran. Acestia isi dau toate datele de contact (nume, prenume, serie si numar act de identitate, numar de telefon), primind astfel un numar de talon. Un numar de 12 telespectatori vor fi premiati, prin tragere la sorti,  in ultima seara de concurs.

Castigatorii editiilor anterioare, insemnand Marele Premiu si locul I de la ambele sectiuni nu se mai pot inscrie la concurs.

Juriul concursului este format din primarul Brailei, Aurel Simionescu – presedinte si membrii Nicu Filote- secretar CJ, Ionel Filip – director adjunct al Liceului "Hariclea Darclee", Petrea Gogu – Seful Muzicii Militare Garnizoana Braila si Adriana Toma – profesoara a Liceului de Arta "Hariclea Darclee".

Concursul "Karaoke Star – Vedeta pentru o zi" este organizat de Consiliul Judetean, Primaria Braila, Scoala "Vespasian Lungu", Casa de Cultura a Municipiului Braila, Centrul de Creatie si Biblioteca Judeteana "Panait Istrati".

Comentarii

comentariu

About the Author

-