Published On: mie, Noi 27th, 2013

Invatatorul disparut a fost gasit mort la Tulcea

646x404In urma cu 2 saptamani, un invatator din Braila a fost dat in urmarire nationala dupa ce a plecat de la scoala, iar de atunci familia nu a mai avut nicio veste de la el, fiind pentru prima oara cand cadrul didactic, care nu este cunoscut ca ar suferi de boli cronice, dispare in acest mod.

Din cercetarile desfasurate ulterior de catre politisti a reiesit ca, in aceeasi zi, dupa terminarea cursurilor, barbatul a plecat din unitatea de invatamant unde profeseaza intr-o directie necunoscuta.

Invatatorul a profesat timp de 35 de ani, iar parintii spun ca nu a mai suportat umilinta la care l-au supus elevii cu probleme. "Invatatorul era painea lui Dumnezeu. Elevii il bateau cu picioarele, iar el nu mai putea stapani copiii", a declarat mama unui elev.

Astazi, profesorul de 55 de ani a fost gasit mort in Dunare la Tulcea. Circumstantele decesului sau, la momentul de fata, raman necunoscute. Politistii incearca sa afle daca cineva se face vinovat de moartea profesorului sau este victima unor circumstante. Dat fiind elucidarea unor amanunte despre locul sau de munca, politistii nu exclud si varianta sinuciderii. Anchetatorii continua cercetarea pentru depistarea celui care se face vinovat de moartea profesorului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-