Published On: vin, Noi 1st, 2013

HANDBAL: Dunarea Braila – Cetate Devatrans 23-20 (13-11) – Meci de infarct!

Share This
Tags

SONY DSCHC Dunarea Braila a intalnit astazi in Polivalenta "Danubius" echipa CSM Cetate Devatrans.

Elevele lui Cristi Preda au intrat cu greu in joc si s-au vazut conduse acasa, primul gol al brailencelor, marcat de Horjea, a venit abia in minutul 6, 1-2. Datorita paradelor lui Dobre, oaspetele nu au mai reusit sa marcheze in urmatoarele 5 minute iar brailencele au profitat de greselile adversarelor si au revenit pe tabela de joc, 3-2-minutul 10.

Pana la pauza echipele au mers cap la cap, ratarile fiind in numar foarte mare la ambele echipe, dupa 30 de minute de joc HC Dunarea intra cu un avantaj de 2 goluri la pauza, dupa golurile marcate de Adespii si Moldovan, 13-11 la pauza.

In debutul celei de-a doua reprize brailencele s-au distantat la 4 goluri datorita reusitelor lui Irimia si Adespii, 16-12 minutul 33.

Oaspetele au profitat de greselile brailencelor si s-au apropiat pe tabela, marcand de 3 ori consecutiv, prin Din si Ardean (2), tabela aratand in minutul 49, 19-18. 

SONY DSCGolul egalizator pentru Cetate Devatrans l-a marcat Natasa Krinc in minutul 50, 19-19.

Ultimele 10 minute au fost de infarct pentru toata lumea, Deva gresind foarte mult, iar brailencele ratand in faze clare de gol.

De aici si pana la final, oaspetele nu au mai marcat decat un gol, apararea buna facuta de brailence ducand jocul oaspetelor de cele mai multe ori la pasiv. 

Dunarea Braila a revenit la conducere prin golul Alinei Horjea, iar Ana Dragut a marit diferenta la 2 goluri cu doar un minut inainte de fluierul final. Horjea inchide tabela iar HC Dunarea Braila – Cetate Devatrans se incheie cu scorul de 23-20

Marcatoare:

HC Dunarea Braila: Horjea 7, Moldovan 5, Adespii 4, Perianu 2,Irimia 1, Dragut 1, Esanu 1, Farcau 1, Czeczi 1

Cetate Devatrans: Elisei 5, Cartas 5, Mojoiu 3, Petrinja 3, Antoce 2, Krnic 1, Toth 1

Comentarii

comentariu

About the Author

-