Published On: lun, Noi 25th, 2013

Gheorghe Bunea Stancu face “ordine” in Palate

*dupa ce a inceput “curatenia” in Palatul Adiministrativ, in curand, seful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, va intra si in Palatul Agriculturii

La circa o luna dupa ce a preluat in administrare Palatul Admistrativ, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, isi face deja planuri pentru un nou Palat care-i va intra pe maina: cel al Agriculturii.

Stancu anuntase ca are de gand sa gospodareasca Palatul Administrativ in cu totul alt mod decat cel de pana acum si ca va face din acesta cu adevarat un simbol al administratiei publice locale. Aceleasi planuri mari le are si pentru Palatul Agriculturii, care va intra in administrarea Consiliului Judetean odata cu preluarea de catre administratia judeteana a Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala.

Odata ce va prelua Palatul Agriculturii (ceea ce, potrivit legii, s-ar putea intampla in luna ianuarie a anului viitor) presedintele CJ are de gand sa procedeze la o mai buna utilizare a spatiilor existente in cladire si o grupare a birourilor pe institutii, asa cum a planuit si pentru Palatul Administrativ.

Comentarii

comentariu

About the Author

-