Published On: lun, Noi 4th, 2013

Flash Campionul din Braila a murit pe o autostrada din Belgia

florin masina* Flash de Flandra, asa era cunoscut braileanul de doar 30 de ani, Florin Arbanasu*

Florin Arbanasu, in varsta de 30  de ani, din Braila, a fost implicat sambata, 2 noiembrie, intr-un grav accident in Belgia. Din primele cercetari, se pare ca accidentul s-a produs din cauza vitezei foarte mari. Braileanul era cunoscut in Belgia drept cel mai amendat cetatean, placerea pentru viteza l-a costat viata pe Florin.

Florin Arbanasu era cunoscut in Belgia ca "Flash Campionul" el avand nu mai putin de 136 de amenzi in doar 9 luni de zile, toate luate din cazua vitezei foarte mari. Acesta conducea deobicei un Mercedes inmatriculat in Romania, BR 23 ARB.

Accidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, intre Anvers si Bruxelles, pe A12. Din primele cercetari se pare ca Florin a pierdut controlul masinii, din cauza vitezei foarte mari, si a trecut prin parapet. In coliziune, masina a lovit, de asemenea, si un stalp de iluminat care a intrat prin parbriz ca o sulita si a iesit prin roata din dreapta spate. In masina se mai afla un amic al braileanului, care este in stare grava la spital, dupa ce a primit ingrijiri medicale la fata locului si apoi fiind dus de u.

florin accident belgia-1arbanasu florinFlorin Arbanasu a fost prins in vehicul, murind pe loc in urma impactului. Pentru a putea fi scos din masina, a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare.

Mercedesul inmatriculat in Romania, cu numere de Braila a fost "prins" de-a lungul acestui an de radarele din mai multe zone din Belgia: Frankrijklei, Italielei, Plantinkaai si Ernest Van Dijckkaai dar si portul Noorderlaan. Braileanul mort in accident acumulase 136 de amenzi in valoare de peste 15000 de euro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-