Published On: sâm, Noi 2nd, 2013

Drumurile nationale nu sunt pregatite de iarna! Doar drumurile judetene sunt pregatite!

Share This
Tags

zapadaIn cadrul sedintei de la Prefectura,  Florin Dafina, seful sectie de Drumuri Nationale Braila a parut ca este cel mai slab pregatit pentru iarna, in ceea ce priveste stocurile de material antiderapante, si utilaje.  Acesta a declarat atunci ca deciziile se iau la Constanta, la regional, si ca el primeste ce utilaje ii dau cei de acolo, adica vreo 9 utilaje, si momentan nu are decat 5% din stocurile necesare de sare.

“Nu avem noi nici puterea si nici influenta de a rezolva aceasta problema. Trebuie sa existe o regie de drumuri nationale in fiecare judet. In ceea ce priveste drumurile locale si judetene noi suntem pregatiti, avem castigator si la judet si dupa cum bine stiti nu am avut niciodata probleme pe drumurile judetene. Constanta din punctul meu de vedere vede Braila dupa virgula si noi vorbim despre dezvoltarea echilibrata a Romaniei si altele. Asa cum bine stiti autostrazile ne ocolesc, drumurile expres ne ocolesc si nici drumurile nationale nu sunt reparate”, a declarat presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

In cadrul sedintei de la Prefectura primarul Aurel Simionescu s-a declarat nemultumit de faptul in momentul in care ninge mai mult drumurile nationale sunt inchise, municipiul fiind practic izolat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-