Published On: lun, Noi 18th, 2013

Drumul expres Braila-Galati sta in asteptare de mai bine de cinci ani

Share This
Tags

* Mega-proiectul, estimat la 140 de milioane de euro, este blocat din lipsa de bani, de mai bine de cinci ani. Reprezentantii CNADNR au declarat ca lucrarile la drumul expres Braila-Galati vor fi demarate doar atunci când va fi identificata o sursa de finantare

In anul 2008, Executivul a aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului realizat prin studiul de fezabilitate pentru drumul expres Braila – Galati, prin Hotarârea de Guvern nr. 1145. Desi proiectul este inclus in Strategia de dezvoltare a infrastructurii de transport rutier din România, iar primii pasi au fost facuti in urma cu cinci ani de zile, nu a fost identificata, inca, o sursa de finantare pentru implementarea proiectului, conform CNADNR.

Reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR) ne-au declarat ca realizarea drumului expres este cuprinsa la capitolul „Proiecte fara finantare pentru executia lucrarilor”, iar „primul pas in demararea constructiei acestui obiectiv este identificare sursei de finantare”. „Imediat ce acest lucru va fi realizat, CNADNR S.A. va demara procedurile de achizitie publica in vederea incheierii contractelor de lucrari si servicii necesare construirii acestui obiectiv de infrastructura rutiera”, ne-au declarat reprezentantii CNADNR.

Comentarii

comentariu

About the Author

-