Published On: vin, Noi 15th, 2013

Din intarzierile de la Pasajul Mihai Bravu s-au recuperat aproape noua luni si jumatate

* a spus Sorin oprescu, primarul general al Capitalei

"S-a recuperat din intarzieri, dintr-un an, cat erau acestea, aproape noua luni si jumatate in cele doua luni de cand noul constructor a reinceput lucrarile. Undeva catre primavara, la sfarsitul lunii martie, se va putea circula pe primul pod, iar daca vremea ne permite incepem lucrarile si la cel de-al doilea, care are termen de finalizare la sfarsitul anului 2014", sustine Oprescu.

Potrivit primarului Capitalei, in cele doua luni si jumatate de munca efectiva s-au acoperit cele 11 deschideri ale podului, au fost asezate 40 de grinzi prefabricate, iar in cursul noptii de vineri spre sambata urmeaza sa fie montate ultimele patru grinzi, fiind in executie si primul segment din cele cinci ale tablierului metalic al podului.

Primarul general a mai explicat ca noul contract are o valoare mai mare decat cel initial incheiat cu firma Romstrade pentru ca si proiectul "a suferit o serie de modificari".

Sorin Oprescu declara in octombrie ca beneficiarii directi ai viitorului pasaj vor fi aproximativ 650.000 de oameni si 450.000 de masini care "in fiecare seara se retrag acasa din zona de nord a Capitalei".

Comentarii

comentariu

About the Author

-