Published On: Soare, Noi 3rd, 2013

Deputatul Diana Tusa, vicepresedinte al PNTCD

Share This
Tags

tusa pntcdVlad Moisescu, deputatul Diana Tusa si Maria Stavrositu, deputat PDL in legislatura 2008-2012, care au participat la conferinta de presa organizata de PNTCD, au anuntat ca s-au inscris in acest partid.

Aurelian Pavelescu a precizat ca acestia vor fi cooptati in conducerea formatiunii politice, Moisescu in calitate de prim-vicepresedinte, iar Tusa si Stavrositu ca vicepresedinti.

“De ce Partidul National Taranesc Crestin Democrat? Multi mi-au spus ca PNTCD-ul nu este la moda in vremurile acestea…Simplu! Optiunea de a adera la PNTCD a venit natural. Factorul determinant l-a constituit modul in care mi-am propus sa fac politica acum 15 ani cand m-am inscris in PNL, modul in care am invatat sa fac politica in toti acesti ani. Cei care ma cunosc, fosti colegi, simpatizanti, prieteni sau simple cunostinte, stiu ca intotdeauna am mizat pe principii. Am un set de valori in care cred si pe care il promovez.

Sunt un om de dreapta si nu am negociat niciodata acest lucru chiar daca mi-am riscat ”viitorul” politic. Nu am plecat din PNL, am fost exclusa de presedintele Antonescu si camarila sa tocmai pentru ca am ”indraznit” sa critic derapajele demnitarilor partidului si alunecarea PNL spre socialism.

M-am inscris in PNTCD nu pentru functii sau pentru bani… PNTCD-ul pur si simplu nu le are! M-am inscris in PNTCD deoarece cred in valorile pe care le promoveaza si in viitorul acestui partid. Consider ca PNTCD este optiunea naturala a romanilor dezamagiti de abdicarea PNL de la principiile si valorile sale. Mai mult decat atat, PNTCD poate si trebuie sa devina optiunea romanilor dezamagiti de comportamentul intregii clasei politice fata de ei.

Si…, luand ca reper telefoanele, mesajele si mail-urile voastre, am convingerea ca proiectul de renastere a PNTCD va reusi!”, a scris Diana Tusa pe site-ul personal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-