Published On: lun, Noi 4th, 2013

Cota unica ramane la 16% si in 2014

Share This
Tags

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nivelul cotei unice la 16% este "batut in cuie" in urma discutiilor cu reprezentantii FMI si pentru anul 2014, precizand ca oficialii institutiei financiare internationale ar fi luat in calcul o eventuala crestere.

Antonescu a fost intrebat daca in urma discutiilor cu FMI este un lucru clar faptul ca nu va creste cota unica anul viitor.

"Da, am inteles si de la domnul Chitoiu, si de la primul ministru ca acest lucru e batut in cuie", a spus Antonescu.

El a mentionat ca, atunci cand s-a referit la lupta premierului si a ministrului de Finante de a mentine nivelul cotei unice, nu a imaginat "niste lupte fizice intre Ponta, Chitoiu si domnii de la FMI".

"Nu mi i-am imaginat tragandu-se de cravata, dar una dintre variantele foarte la indemana pe care FMI era dispus sa o ia in calcul era cresterea cotei unice, si in sensul acesta tocmai elogiindu-le activitatea si fermitatea atat a premierului, cat si a domnului Chitoiu, am spus ca oamenii au fost consecventi cu declaratiile politice, cu programul de guvernare si au reusit acest lucru care e foarte important, sa mentina cota unica la 16%", a mai spus Antonescu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-