Published On: joi, Noi 28th, 2013

Concurs: Braila – trecut, prezent si viitor

braila concursIn perioada 25 noiembrie 2013-18 decembrie 2013 la nivelul judetului Braila se desfasoara concursul de cunoastere locala "Braila – trecut, prezent si viitor". Organizatori sunt Consiliul judetean Braila, Primaria municipiului Braila prin institutiile sale Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" Braila si Casa de Cultura a Municipiului Braila, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Braila.

Conform regulamentului participantii la concurs trebuie sa aiba minimum 16 ani si se vor constitui in echipe de cate 3 persoane. Inscrierile se fac pana pe 2 decembrie 2013 la bibliotecile comunale si orasenesti din unitatile administrativ-teritoriale de resedinta, unde pot studia si bibliografia pentru concurs, iar in municipiul Braila la sediul Casei de Cultura a Municipiului Braila.

Concursul se desfasoara pe baza de intrebari, 50 la nivel local dupa care se vor suplimenta cu cate inca 20 la fiecare etapa. Juriile vor fi formate din profesori de la scolile care functioneaza in cadrul comunitatilor unde se organizeaza concursul, in mod similar la etapele urmatoare.

La finalul etapelor locale si zonale membrii echipelor vor primi diplome de participare, castigatorii vor fi premiati de organizatori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-