Published On: Soare, Noi 10th, 2013

Chiru sustine ca Tusa este o achizitie de valoare pentru PNTCD

“Faptul ca este deputat si pe deasupra, o persoana vizibila, este foarte important pentru partid. Diana Tusa, dupa cum am vazut cu totii, e o persoana dinamica si faptul ca este asa aduce un plus partidului, mai ales la varful organizatiei, unde exista o inertie. Noi de anul trecut suntem un partid parlamentar, dar nu cu un numar important de deputati, asa ca Diana Tusa sper ca va fi ceea ce-si doreste si-si propune PNTCD-ul”, a declarat liderul PNTCD Braila Gheorghe Chiru.

Chiru este de parere ca Diana Tusa va pitea acum sa faca mai multe lucruri pentru Braila decat a facut cand era deputat PNL, in conditiile in care pe vremea aceea “nu era agreeata la Braila”.

 “Este un tanar politician care cred ca are tot timpul sa creasca. Toata lumea învata, si într-un singur mandat de parlamentar cu greu reusesti sa te impui în Parlament, unde exista oameni de 20 de ani. Din cate stiu, a avut probleme la Braila, unde nu era agreata din mai multe motive, în primul rand, ca era cea mai tanara dintre toti”, sustine Chiru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-