Published On: joi, Noi 21st, 2013

Cat de cacat se poate face PNL? Mult. Foarte mult!

Share This
Tags

PNL a fost unul din principalele partide politice din Romania si a avut un rol insemnat in modernizarea tarii. Daca la infiintarea sa, pe 24 mai 1875, l-ar fi avut ca presedinte pe Crin Antonescu, modernizarea tarii nu ar mai fi avut loc. Din cele 87 de cabinete ale Romaniei, 30 au fost conduse de liberali. Din martie 2009, Antonescu a dat a lovitura de palat si a pus mana pe presedintia PNL. Cu siguranta, cat va fi el presedinte, liberalii nu vor avea premier.

Pus sef de partid in sufrageria lui Costache (Dinu) Patriciu, care i-a gasit si actuala nevasta, Antonescu se dovedeste un produs la fel de prost ca mic.ro sau Adevarul, afaceri falimentate de mentorul sau mirosind a petrol.

Ultimele declaratii referitoare la comisia care trebuie sa ancheteze cum presedintele si-a dat un credit cu doua maini – importatoarea de “trabuce” Ioana si CEC – il pun pe Antonescu in “Gala Desenului Animat” intr-o pozitie de caricatura politica pe care nu i-o poate lua nimeni si, dupa felul declaratiilor sale, si-o pastreaza cu ardoare.

Acum imi explic eu de ce Boboc, un senator facut la apelul bocancilor USL, s-a repezit ca murga-n ham la gatul partenerilor sai din USL. Cun mentor ca Crin, ce-ar fi putut face biata maimuta specialista in imitatie? Mai ramane sa-si faca freza la Bruxelles, ca daca-l prinde nevasta-sa la ea in coafor il tunde chilug. Stim si noi si ea de ce. Si, in curand, va sti toata lumea!

Pentru o corecta si minima informare, PNL este ca unul care duce la magazin, ia marfa, dar nici macar nu multumeste. Daramite sa plateasca! PSD a acceptat formarea USL, adica PSD plus ACD (PNL-PC), iar acum vede cum PNL, dupa ce si-a tras vicepremier si ministri isi baga picioarele, mai intai in PC, apoi si in PSD. Stiti cu ce seamana asta? Cu felul in care face afaceri Boboc, ca de masinile de lux ale celui mai puturos 9 ase citi lenes) parlamentar roman nu am curaj sa zic! E al doilea om in stat si prieten cu Baselu!

Comentarii

comentariu

About the Author