Published On: Soare, Noi 3rd, 2013

Burcea, noul antrenor de la Corona. Motivele pentru care Rosca a fost “pus pe liber”

Rosca - BurceaApe nu tocmai limpezi sub Tampa, acolo unde Corona Brasov are de astazi un nou antrenor!?!

Dupa ce Tarca a fost indepartata de la conducerea Coronei Brasov, cel putin de pe banca tehnica, Aurelian Rosca a fost numit tehnicianul echipei de sub Tampa. De la inceputul sezonului si pana acum Corona Brasov nu a pierdut decat un meci, cu Dunarea Braila, aflandu-se acum pe prima pozitie in clasament.

Cu toate ca de mult circula zvonul ca Rosca va fi indepartat de pe banca Coronei, nimeni nu stia de ce, mai ales ca rezultatele echipei au fost bune.

Surse apropiate echipei de sub Tampa, au povestit pentru Infobraila ca indepartarea lui Rosca de la conducerea echipei este decizia lui Tarca, care mai nou nu isi doreste un post de antrenor ci de director tehnic, si ca Brasovul va fi “nevoit” de acum sa sara in ajutorul lui Tadici.

Totul a inceput miercuri cand organizatorul de competitii de la Brasov, cel care a ajutat si la cateva transferuri in vara a fost indepartat de la echipa, in locul lui fiind acum sotul jucatoarei Daniela Ratiu. De atunci cei apropiati clubului au stiut ca urmeaza schimbarea lui Rosca.

Surse apropiate clubului de sub Tampa ne-au povestit faptul ca Mariana Tarca a avut un cuvant important de spus in numirea lui Burcea, omul lui Tadici, cum zic ei, in postul de antrenor.

Mai nou, se pare ca Mariana Tarca nu mai doreste sa imbrace treningul, avand destula influenta la sponsori incat in curand va deveni directorul tehnic al echipei.

Rosca a fost indepartat astazi de la echipa, in ciuda faptului ca din 7 meciuri disputate are 6 victorii, dar cum Rosca nu a acceptat ca Tarca sa fie directorul tehnic, si practic coordonatorul echipei, a fost imediat indepartat de la echipa.

De ce Burcea?

Nu ne mai mira faptul ca un antrenor cu rezultate a fost indepartat de la echipa, ca traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor. Acum intrebarea pe care ii macina pe multi, este de ce Burcea, cel care a fost indepartat de la Craiova, culmea, dupa ce semnase deja prelungirea contractului!?!

Specialistii din handbal au facut imediat legatura lui Burcea cu Brasov si s-a ajuns pana al Zalau, Burcea fiind nimeni altul decat unul dintre secunzii lui Tadici de la nationala.

Fara o echipa legata la Zalau, Tadici tipa dupa ajutor pe la echipele din tara. Dupa ce l-a numit chiar el pe Pera la Roman, echipa care a aratat ca are pretentii sezonul acesta, acum Tadici a “atacat” si Brasovul.

Va fi foarte interesant meciul din ultima etapa din tur, unde HC Zalau joaca acasa cu Corona Brasov.

Comentarii

comentariu

About the Author

-