Published On: Soare, Noi 17th, 2013

Braila va gazdui Festivalul International de Jazz Johnny Raducanu

Prima editie a Festivalului International de Jazz Johnny Raducanu se desfasoara  la Braila in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2013. Festivalul este organizat in scopul omagierii braileanului Johnny Raducanu.

Festivalul concurs este un eveniment organizat cu scopul de a descoperi si promova noi talente interpretative. Pe durata festivalului vor avea loc recitaluri de jazz, prin care concurentii dar si publicul vor putea cunoaste nume consacrate ale jazz-ului, intalniri cu producatori muzicali si un targ de muzica si carte cu lansari de albume discografice.

Organizatorii suporta cheltuielile de cazare si masa pentru concurenti. Pentru concurentii straini se asigura transportul aeroport–Braila.

Vor fi acordate urmatoarele premii: Trofeul Johny Raducanu – 5000 euro, cel mai bun solist instrumentist – 2500 euro, cel mai bun solist vocal – 2500 euro, cea mai buna formatie – 3000 euro, premiul pentru cel mai promitator tanar interpret. Laureatii vor primi personal premiile. Interpretarile din cadrul concursului pot fi transmise sau inregistrate de catre posturi de radio si televiziune agreate de organizatori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-