Published On: sâm, Noi 16th, 2013

Braila respecta “traditia” si se impiedica la ultima clasata!

Astazi, la orele 11, in Sala Sporturilor  "Traian" din Rm Valcea a avut loc etapa cu numarul IX  a Ligii Nationale de handbal  dintre HCM Rm Valcea si  HC Dunarea  Braila
HC Dunarea incepe greu meciul, in minutul 5 tabela indicand 4-2 pentru gazde. Intreaga repriza este de fapt o incercare esuata a Brailei de a prelua conducerea, iar  la finalul celor 30 de minute Valcea intra  la vestiare cu un avantaj de un gol .
In minutul 2 al reprizei secunde, Ada Moldovan rateaza o lovitura de la 7 m acordata Brailei, la scorul de 11-10 pentru gazde, iar in minutul 40 Valcea se desprinde la  4 goluri, scor  16-12! In minutul 50 Braila reuseste in cele din urma sa egaleze la 18, doua minute mai tarziu Perianu marcheaza golul 20 si Braila  conduce cu 20-18. Pana la final HC Dunarea mai inscrie o singura data, spre deosebire de gazde care marcheaza de trei ori. Ultimul gol al partidei este inscris de Amelia Busuioceanu dupa ce transforma o aruncare de la 7 m, in minutul 58 si tabela se opreste la 21-21!
Se pare ca echipa braileana respecta traditia si anul acesta, facand un obicei din a pierde puncte importante pe terenurile ultimelor clasate, fie ca a fost Deva, Craiova, Galati si in cele din urma Rm Valcea.
Astazi, HC Dunarea Braila a avut cea mai slaba evoutie de la inceputul campionatului curent, si luand in considerare faptul ca HCM Rm Valcea se afla pe ultima pozitie in clasament, fara nici o victorie cu 0 puncte, egalul de astazi reprezinta de fapt un esec total.

Comentarii

comentariu

About the Author

-