Published On: mar, Noi 12th, 2013

Batalia pentru ultimile puncte din 2013 se da pe terenul echipei HCM Rm Valcea

In etapa cu numarul IX a Ligii Nationale de handbal feminin, HC Dunarea Braila va intalnii pe HCM Ramnicu Valcea. Meciul va avea loc pe data de 16 noiembrie, orele 11, in Sala Sporturilor Traian din Ramnicu valcea. Partida va fi arbitrata de cuplul format din Radu Iliescu si Doru Manea, ambii din Bucuresti.

Dupa ultimile victorii pe teren propriu cu Cetate Devatrans si U Neptun Constanta, dar si dupa sezonul slab al valcencelor aflate pe ultima pozitie in clasament, fara nici o victorie, echipa din Braila pleaca cu prima sansa in castigarea punctelor.

Acum, HC Dunarea Braila se afla pe locul 3, la egalitate de puncte cu locul 2, Corona Brasov, acestea din urma avand un meci mai putin disputat si cu un avans de 2 puncte fata de locul 4, HCM Roman.

Pe data de 18, noiembrie lotul echipei nationale se va reuni pentru ulima etapa de pregatire inaintea Campionatul Mondial din Serbia ce va avea loc in luna decembrie. Prin urmare, in Liga Nationala va urma o pauza de o luna si jumatate, Dunarea Braila avand urmatoarea etapa acasa cu CSM Ploiesti pe 4 ianuarie 2014.

Comentarii

comentariu

About the Author

-