Published On: mar, Noi 5th, 2013

Bataie intre consateni

Share This
Tags

In seara de 4 noiembrie, la orele 20:05, politisti din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au fost sesizati, prin sistemul unic de urgenta 112, de  B.Vasilica, 40 de ani, din satul Tataru, comuna Dudesti, despre faptul ca a fost lovit de P.Grigore, 40 de ani, din aceeasi localitate.

Din primele cercetari a reiesit ca, in aceeasi zi, in jurul orelor 18:00, in timp ce se afla pe strada Salcâmilor, din satul Tataru, reclamantul a fost lovit, fara motiv, cu pumnul in zona fetei de P.Grigore.

Victima a suferit leziuni pentru care nu a solicitat ingrijiri medicale.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente.

In aceeasi zi, la  orele 22:40, politisti de la Politia orasului Faurei au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de L.Ioana, din acelasi oras, despre faptul ca pe strada Mecanizatorilor, din Faurei, avea loc un conflict intre mai multe persoane.

La fata locului s-au deplasat de indata politistii, care l-au identificat pe M.Sandel, 32 de ani, localnic, care prezenta leziuni la nivelul fetei. Acesta a declarat ca, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit de L.P., 16 ani si N.Marian, 23 de ani, ambii din orasul Faurei.

Persoana agresata a solicitat ingrijiri medicale, fiind transportata cu ambulanta la U.P.U. Braila.

Fata de agresori a fost intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-