Published On: Soare, Noi 17th, 2013

Angajatorii europeni cauta forta de munca in Romania

*angajatori din Irlanda, Ungaria, Danemarca, Norvegia si Spania cauta, prin reteaua europeana de ocupare Eures, medici, ingineri, bucatari sau slefuitori, pentru care ofera salarii de pana la 60.000 de euro anual.

Prin Eures, Irlanda anunta vacantarea a 40 de posturi de transator de carne. Angajatorul precizeaza ca acestia vor lucra in fabrica, ca parte a echipei de dezosare, realizand transarea si felierea carnii la viteza de linie. In Ungaria- patru posturui de inginer mecanic, pentru care se cer studii superioare, experienta, cunostinte de limba maghiara, germana si engleza; Norvegia- doua posturi de bucatar pentru preparate indiene; Danemarca – medici, in specializarile psihiatrie, radiologie, cardiologie, ginecologie si geriatrie; in Belgia, un post de polizator in metal, care cere candidatilor, obligatoriu, multi ani de experienta in meseria de polizator; in Cehia – 15 posturi de slefuitori si pilitori; in Spania cauta zece consultanti junior care sa aiba diploma de inginer, minim doi ani de experienta IT, lucru in software J2EE si permis de munca CE obligatoriu.

Aceeasi companie mai ofera trei posturi de analist senior/conducator de echipa care sa aiba experienta in consultanta IT de minim patru ani, abilitati in lucrul cu Maven, Bamboo, JIRA, Intellij, Subversion, Conflence, experienta in Oracle sau SQL, abilitati de comunicare, certificat in Sun/Oracle, Java sau componente Web, experienta in a conducere echipa in proiecte IT si permis de munca CE obligatoriu. Si pentru aceasta functie salariul se acorda in functie de experienta.

De asemenea, o multinationala cu sediul in Spania cauta patru Web designeri si un manager de proiect, pentru acesta din urma precizand ca ofera un salariu cuprins intre 35.000 si 60.000 de euro brut pe an.

Comentarii

comentariu

About the Author

-