Published On: lun, Noi 4th, 2013

Accident grav la Victoria. Doua persoane au fost transportate la spital

Share This
Tags

In dimineata zilei de 3 noiembrie, la orele 9:45, ofiterul de serviciu din cadrul Politiei orasului Insuratei a fost sesizat, prin apelul de urgenta 112, de R.Gheorghe, din comuna Victoria, cu privire la faptul ca, pe strada Trandafirilor, din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu doua victime.

Echipa operativa deplasata la fata locului a stabilit ca localnica R.Marinica 20 de ani, in timp ce conducea atelajul hipo, proprietatea altei localnice, pe o strada secundara din comuna, la intersectia cu strada Trandafirilor, nu a acordat prioritate de trecere atelajului hipo condus de D.Petrea 40 de ani, din aceeasi comuna, si a intrat in coliziune cu acesta.

Dupa impact, tanara de 20 si L.Andreea, care se aflau in caruta, au suferit vatamari corporale usoare, fiind transportate cu ambulanta la spital, fara sa ramana internate.

Conducatorii atelajelor hipo implicate in evenimentul rutier au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-