Published On: mie, Oct 23rd, 2013

Ziua Armatei Romaniei sarbatorita de marinarii militari

Share This
Tags

Ziua Armatei Romaniei va fi sarbatorita prin ceremoniale militare si  religioase in toate garnizoanele de marina vineri, 25 octombrie, incepand cu orele 10.00. Cu acest prilej, vor fi depuse coroane de flori la monumentele Eroilor din Constanta, Mangalia, Tulcea si Babadag in memoria ostasilor cazuti pentru independenta si suveranitatea tarii.

La festivitati au fost invitate oficialitati ale administratiilor locale, reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale si ai Fortelor Navale, comandanti de mari unitati si unitati, membrii ai asociatiilor si ligilor de marina, cadre militare in rezerva si in retragere.

Depunerea juramantului militar la Constanta
Peste 60 de studenti si elevi, viitori ofiteri si maistri militari ai  Fortelor Navale vor depune juramantul militar joi, 24 septembrie, in  cadrul unei ceremonii care va avea loc la Academia Navala “Mircea cel  Batran”, incepand cu ora 10.00.
Studentii academiei constantene si elevii Scolii Militare de Maistri Militari a Fortelor Navale „Amiral Ion Murgescu” vor rosti legamantul fata de tara in prezenta reprezentantilor conducerii Ministerului Apararii Nationale si ai Fortelor Navale, comandantilor de mari unitati si unitati, membrilor  asociatiilor si ligilor de marina, cadrelor militare in rezerva si retragere, dar si a parintilor, rudelor si
prietenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-