Published On: mar, Oct 29th, 2013

VIDEO: Curs de specializare pentru prostituate

Share This
Tags

curs_de_specializare_pentru_prostituate_Un grup de prostituate din China au fost surprinse in timp ce participau la un curs de specializare. In imaginile care s-au raspandit imediat pe internet se observa o femeie mai in varsta care le explica avantajele folosirii retelelor de socializare in meseria pe care o practica.

Femeia le explica fetelor ca folosind retelele de socializare au posibilitatea sa-si sporeasca numarul; de clienti, dar sa faca si o selectie mult mai productiva. Astfel, pe internet poate vizualiza profilele potentialilor clienti si ii poate alege pe cei bogati, evitandu-i pe cei bogati.

“Toate va doriti mai multi clienti si cat mai multe bacsisuri, nu?”, intreaba profesoara. “O sa va arat cum sa aveti o baza de date a clientilor”, continuă femeia, în timp ce fetele o asculta cu atentie.

Profesoara le vorbeste fetelor despre Weibo, dar si despre Momo, aplicatie pentru smartphone destinate persoanelor care cauta relatii sexuale ocazionale.

"Trebuie să menţineţi comunicarea emoţională cu clienţii voştri", le mai spune profesoara.

Desi inca nu s-a descoperit daca acest clip este sau nu unul autentic, inregistrarea a devenit virala pe Youtube, dar si pe unele siteuri din China.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-