Published On: mie, Oct 2nd, 2013

Verde la educatie, pentru circulatie

Share This
Tags

actiune politie* Politistii rutieri au organizat jocuri interactive pentru copii in parcarea magazinului  „Lidl”, din municipiul Braila *

Duminica, 29 septembrie a.c., in parcarea magazinului „Lidl”, din municipiul Braila, s-a desfasurat prima activitate din cadrul Proiectului national “Verde la educatie pentru circulatie“, derulat de Directia Rutiera, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, in parteneriat cu S.C. „Lidl Discount” S.R.L..

Evenimentul s-a desfasurat in intervalul 10:00- 12:00, sub forma unor sesiuni interactive in care politistii rutieri, alaturi de parteneri, au avut rolul de profesori, explicand copiilor, cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani, cat si parintilor, semnificatia semnelor si regulile de circulatie destinate pietonilor si oferindu-le sfaturi pentru siguranta pietonala.

Ulterior, copiii au fost invitati sa demonstreze practic modul corect de aplicare a normelor rutiere in minipoligoane special amenajate.

In cadrul ultimei etape a evenimentului, copiii au primit pliante cu regulile si semnele de circulatie descrise si orare scolare, iar cei mai buni 25 de copii participanti au fost premiati cu bratari reflectorizante, inscriptionate cu logo-urile partenerilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-