Published On: sâm, Oct 26th, 2013

USL continua sa conduca in sondaje

Share This
Tags

 Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu a prezentat vineri in cadrul conferintei de presa care a avut loc la sediul partidului un studiu facut luna aceasta de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic. Conform acestui studiu, daca duminica aceasta ar fi alegeri pentru Parlamentul Romaniei, cetatenii ar vota USL – 62%, PDL 18%, UDMR 5%, PPDD a scazut la 4%, PRM 3 %, Miscarea Populara 3% si altii 5 %.

In cazul unor alegeri in Parlamentul European, acolo unde partidele din USL ar candida separat, PSD conduce detasat cu 41% urmat de PNL 20 %, PDL 18 %, UDMR 5%, PPDD 4%, PRM 3%, Miscarea Populara 3%, PC 2% si altii 4%.

In acelasi sondaj oamenii au fost intrebati daca sunt multumiti sau nu de activitatea premierului Victor Ponta, iar aici in general romanii sunt multumiti 53% iar 46% sunt nemultumiti in timp ce 1% au optat pentru varianta nu stiu/nu raspund. In ceea ce priveste activitatea presedintelui Traian Basescu 69% dintre cetateni s-au declarat nemultumiti in timp ce doar 30% s-au declarat multumiti de activitatea acestuia.

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu a declarat faptul ca lucrurile in cazul Gunvernului Ponta sunt favorabile, avand in vedere ca in anul 2013,  Guvernul Ponta a platit datoriile facute de altii in trecut. “Este clar ca lucrurile sunt favorabile Guvernului Ponta si cu toate ca exista un val de nemultumiri, eu va spun ca in 2013 s-au platit numai datoriile pe care le-au facut altii, si se platesc in continuare datorii. Guvernul a ajuns in sfarsit la 0 datorii in ceea ce priveste autostrazile si drumurile de interes European si asa mai departe”, a declarat Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-