Published On: mar, Oct 29th, 2013

Un tanar de 26 de ani l-a omorat in bataie pe concubinul mamei sale

Share This
Tags

CRIMA 1* Plecat  de la o stana din Insula Mare a Brailei, in drum spre casa, un tanarul de 26 de ani a oprit la Caldarusa la fostul concubin al mamei, unde a consumat mai multe pahare de alcool impreuna cu fostul tata vitreg si cu alte doua persoane * 

Dupa ce a consumat mai multe pahare de alcool impreuna cu fostul tata vitreg si cu alte doua persoane, un tanar de 26 de ani, s-a razbunat pe concubinul mamei sale. Dupa plecarea celorlalte doua persoane tanarul si-a adus aminte ca barbatul de 46 de ani o batea pe mama sa, si totul a degenerat intr-un mare scandal. Beti fiind amandoi, tanarul nu a mai stat de vorba si a apelat la bataie. Au iesit in curte si s-au batut iar barbatul de 46 de ani a cazut la pamant. Speriat, tanarul a fugit de la locul faptei la una dintre cele doua persoane cu care bause si de acolo a anuntat salvarea.

Victima era cunoscuta in sat ca fiind o persoana recalcitrant si care consuma frecvent alcool si facea scandal.

“Beau mereu si se certau da noi nici nu chiar nici nu am auzit in noaptea asta am vazut politia si atunci ne-am dat seama ca s-a intamplat ceva. De la bautura altceva nu stiu nimic asa erau ei daca beau oleaca erau mai agitat”, a declarat un vecin de-al victimei.

La fata locului s-a deplasat imediat poilitia si un echipaj al salvarii care nu a mai facut altceva decat sa constate decesul barbatului.

“Avea si leziuni traumatice diverse in regiunea capului si a toracelui. A fost lasat la locul solicitarii in prezenta echipajelor de politie pentru investigatii ulterioare. Din pacate pentru el nu se mai putea face nimic din punct de vedere medical”, a declarat Viorica Uscatu, manager SAJ Braila

Politistii continua cercetarile in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul iar tanarul agresor a fost retinut.

Comentarii

comentariu

About the Author

-