Published On: joi, Oct 3rd, 2013

Trei tineri implicati intr-un scandal, cercetati de politisti

Share This
Tags

un-preot-roman-a-fost-arestat-in-toronto-sub-acuzatia-de-agresiune-sexuala-225563In ziua de 1.10.2013, la orele 21:45, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Vadeni au fost sesizati, prin apelul 112, de barmanul unui bar din localitate, cu privire la faptul ca, in incinta localului, a izbucnit un conflict intre trei localnici.

Politisti au desfasurat cercetari si au stabilit ca scandalul a fost provocat de T.Daniel, 24 de ani care impreuna cu B.Lucian, 18 ani s-au lovit reciproc cu C.Marian, 34 de ani, fiind distruse mai multe bunuri din cafe-bar, precum si usa de acces. Astazi, acestia vor fi examinati de medicul legist, in vederea stabilirii leziunilor suferite si a numarului de zile de ingrijiri medicale necesare vindecarii. Administratorul societatii in cauza a formulat plangere pentru infractiunea de distrugere, estimand valoarea prejudiciului la suma de 8.500 de lei. De asemenea, proprietarul unui imobil din apropierea barului a reclamat distrugerea mai multor scanduri din gardul imprejmuitor, pagubele fiind in valoare de 200 de lei.

Impotriva celor trei implicati in conflict, B.Lucian, T.Daniel si C.Marian, a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-