Published On: lun, Oct 14th, 2013

Timeea se pozeaza goala in oglinda! Pentru un barbat sau pentru o femeie?

Tatar dezbracata-MARKDupa ce Infobraila a publicat imagini exclusive cu bossul de la HC Baia Mare, Catalin Chereches, plimbandu-si mana pe formele Adei Nechita, echipa maramureseana s-a securizat in ceea ce priveste sursele care ar putea sa dezvaluie balamucul de la echipa. N-a prea reusit!

Cand Ion Baban povestea ca Melinda Geiger ar fi, in opinia lui (inregistrata de altfel), atrasa de frumos in ambele variante, am crezut ca o face doar ca sa-si dea importanta. Iata insa ca un site din Baia Mare a dezvaluit o informatie care il face credibil pe Baban. “Sa incepem cu lucrurile mai serioase. Timeea Tatar, pivotul celor de la HCM Baia Mare, are o relatie amoroasa cu extrema Melinda Geiger. Asta nu deranjeaza pe nimeni, cred, nu suntem atat de incuiati. Doar ca e o alta jucatoare la mijloc, Aneta Parvut! Micuta extrema blonda e cea care completeaza triunghiul amoros din vestiarul celor de la HCM Baia Mare! Mai multe dezvaluiri in curand! Tineti aproape! PS: Am atasat fotografiile “indecente” pe care Timeea Tatar si le face singura, cu telefonul, ca sa vedeti si voi cu ce se ocupa stimabilele jucatoare de la HCM in timpul liber!”, scrie site-ul.

De altfel, acesta nu ar fi singurul caz in care jucatoarele se iubesc intre ele. Un caz de acest fel il reprezinta relatia dintre jucatoarele CSM Bucuresti Alina Dobrin si Cristina Nicolae, relatie dezvaluita de fostul Alinei.

Pentru ca acest subiect il are ca principal martor pe Ioan Baban, Infobraila a decis sa trimita de urgenta doua echipe de reporteri, una in Ungaria si alta in Grecia. Daca sursele noastre sunt bune, atunci maine veti citi o dezvaluire uluitoare despre “domnul” cu pricina!

Comentarii

comentariu

About the Author

-