Published On: mie, Oct 2nd, 2013

Tadici: Ada Nechita l-a facut pe Chereches, nu invers! DOVADA VIDEO

ada nechitaSelectionerul Gheorghe Tadici a povestit cu umor cum a ajuns Ada Nechita la Baia Mare, dupa curtea intense pe care i-a facut-o Catalin Chereches si gasca din jurul echipei HC Baia Mare.

 “Eram la Cupa Romaniei. Veneau zilnic dupa Ada. Era chiar in ziua in care Roibu a venit cu Meirosu. L-am invitat la masa si el m-a intrebat daca am curaj sa fac asta. I-am spus ca nu vad nici o problema, insa el mi-a raspuns ca iar sunt astia dupa el, adica m-a facut sa inteleg ca este urmarit, dar ca stie lucrul asta. Ei bine, in ziua aceea am vazut-o pe Ada cu primarul din Baia Mare la masa. Ala ii punea un plic in fata, ea il impingea inapoi si tot asa. Am si intrebat-o pe Ada ce face, daca le ia banii, dar mi-a raspuns ca aia nu sunt bani. Era decisa sa plece totusi, mai ales ca asta, Costea, ii si luase banii pe o masina, adica ea ii platise masina. Auzisem ca Ada a spus ca il face ea pe Chereches, nu invers, ca si ala se lauda ca o ia cu totul. Si, iata, l-a facut”, a povestit Tadici unor apropiati.

ada-cherechesSpusele lui Tadici lamuresc povestea de dragoste dintre ghinionista in dragoste Ada Nechita, 29 de ani, si playboy-ul Catalin Chereches, 35 de ani, un alt mahar pe baadriana-nechita-catalin-cherechesni publici care crede ca finantarea unei echipe de handbal poate insemna si marirea haremului personal. Ele demonteaza raspunsurile de tot rasul date reporterilor nostril. Ada: “Nu comentez in nici un fel daca sunt sau nu cu Catalin Chereches”, iar primarul “sex-simbol”a spus ca “Eu vorbesc doar cu mama despre viata mea privata”.

Chereches este un personaj dubios, traseist politic de marca si cap de afis la DNA, care il acuza de luare de mita si trafic de influenta. Ada Nechita nu este nici ea o incepatoare intr-ale dragostei. A fost casatorita cu un hacker de carti de credit si a divortat. A urmat o relatie de vreo trei ani cu fotbalistul Florin Costea, care s-a sfarsit si ea. Acum, pe teava, e Chereches, omul care dirijeaza banii la HC Baia Mare.

chereches-corina-sarbatoarea-castanelorchereches-cu-corina-in-brateCat despre rolul Adei Nechita in relatia sa cu Catalin Chereches, ce poti spune privind o fotografie de la Sarbatoarea Castanelor (unde a venit si Elena Udrea, despre care presa mondena sustine ca avut o relatie pasagera cu Chereches in preajma divortului de Cocos) unde primarul o lasa balta pe Ada – noua lui tiitoare, dupa ce a scos-o la carciuma din centru, i-a luat castane si a dus-o la spectacol,  si se da in spectacol luand in brate pulpele dizeozei Corina pe scena? Ca odata cumparata marfa, dispui cum vrei de ea, nu-i asa?


Comentarii

comentariu

About the Author