Published On: mar, Oct 8th, 2013

EXCLUSIV Sondaj de opinie privind intentia de vot la Braila, cu 3 ani inainte de alegeri

In saptamana 30 septembrie-4 octombrie, in Braila a fost realizat un sondaj telefonic, pe un esantion de 1100 de persoane. Intrebarile puse de operatorii care au lucrat la sondaj au vizat intentia de vot a brailenilor in situatia data a unui scrutin electoral iminent, si nu notorietatea politicienilor braileni. Acest fapt este cel putin ciudat, tinand cont de faptul ca urmatoarele alegeri locale vor avea loc in 2016.

Intrebarile au vizat intentia de vot a brailenilor cu privire la primarul municipiului Braila si la presedintele Consiliului Judetean Braila, existand si o intrebare de control: “Cu ce formatiune politica ati vota la alegerile locale, daca acestea s-ar desfasura duminica viitoare?”. Surse din interiorul unui important institut de sondare a opiniei publice din Bucuresti au declarat ca sondajul a fost comandat de filiala braileana a unui partid aflat in arcul guvernamental, insa nu de catre PSD Braila.

Pe lista politicienilor care apareau ca posibili candidati la functia de primar sau de presedinte al Consiliului Judetean apar nume de politicieni care apartin aceluiasi partid politic.

O parte din rezultatele sondajului realizat atat in muncipiul Braila, cat si in majoritatea localitatilor importante din judet, le publica Infobraila:

PSD- 38,4% , PNL- 20,2%, PDL- 15,9%, PP-DD- 10%, Alianta D.A.- 4,6%, Miscarea Populara-3,7%, PC-3%.

Comentarii

comentariu

About the Author